92-jarige “bont en blauw” geslagen terwijl ze taxi voor ouderen en gehandicapten gebruikt

Geen aangifte gedaan

Volgens CBC, toen er agenten aankwamen, vonden ze een mannelijke passagier die rustig achter in de cabine zat en aan een kruiswoordpuzzel werkte. Hij leek niet door te hebben van wat hij had gedaan.

Inspecteur André Durocher vertelde Go Public dat de man lijdt aan een verstandelijke beperking en niet aangehouden zal worden.

Fogelman moest ondertussen naar het ziekenhuis worden gebracht als gevolg van haar verwondingen.

“Ze had een gebroken neus. Laceraties op haar gezicht … Zwart en blauw,” zei dochter Debbie Rona, die na de aanval direct naar haar moeder was gegaan.

“Ik ben boos. Ik voel me geschokt.

“Ik kijk naar mijn moeder en ze is zo mentaal bewust, maar er is fysieke kwetsbaarheid. Waarom zat hij zelfs in de taxi? Waarom zou de taxichauffeur mijn moeder met hem in een taxi plaatsen en de deur hebben gesloten en zijn ze gaan rijden? ‘

Een advocaat voor oudere Canadezen, Laura Tamblyn Watts, sprong ook naar de verdediging van Fogelman en noemde de aanval een ‘mislukking van het hele systeem’.

Geen enkel persoon, kwetsbaar of anderszins, moet in angst leven om bang te zijn om aangevallen te worden. Deel dit artikel als je het daarmee eens bent!