Dave Roelvink moet aankomende woensdag voor de politierechter verschijnen

Dave Roelvink is al een aantal keer wat slechter in het nieuws geweest. Zo ook toen hij afgelopen augustus werd aangehouden door de politie nadat hij met maar liefst 180 kilometer per uur over de ring van Amsterdam reed.

Nadat hij was aangehouden door de agenten werd er ook een blaastest afgenomen en ook deze kwam niet heel positief uit de bus. Dave had maar liefst ruim 2,5 keer het toegestane hoeveel alcohol genuttigd.

Dave was midden in de Coentunnel gestopt om vervolgens iets naar de moteragent te roepen wat niet is verstaan door de agent.

Even later parkeerde hij de auto opnieuw op de vluchtstrook, stapte uit en gedroeg zicht erg agressief. Dave nam zich daarna voor een alcoholcursus te volgen.

Aankome woensdag moet Dave Roelvink  voor de politierechter verschijnen en mag hij zich gaan verantwoorden voor het rijden onder invloed van alcohol en de hoge snelheidsovertreding.

verschijnt woensdag voor de politierechter, meldt RTL Boulevard. De 24-jarige dj uit Landsmeer moet zich dan verantwoorden voor rijden onder invloed en een forse snelheidsovertreding.