Vader hoort zoon schreeuwen en zegt: “Ik weet niet wat er aan de hand is” – maar kijk nu wanneer de camera inzoomt

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige huisdieren zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

Je kan niet ontkennen dat kinderen voor een hoop plezier zorgen in een gezin. Hetzelfde kan worden gezegd voor huisdieren en daar zien we een excellent voorbeeld van in de onderstaande video.

Op een dag was de vader door het huis aan het lopen, toen hij plots vreemde geluiden hoorde komen uit de slaapkamer. Hij vroeg zich even af wat de vreemde geluiden waren en besloot vervolgens om te onderzoeken wat er aan de hand was.

De man pakte zijn mobiel bij de hand om het moment op beeld vast te leggen. Je hoort de vader zeggen “Ik weet niet wat er aan de hand is, maar er is iets aan de hand”. De video die de vader vervolgens opnam, is een echte hit geworden op de sociale media.

In de video zien we het zoontje en de hond van de man in bed liggen. Eerst begint de jongen te huilen als een wolf. De hond reageert daar vervolgens op door ook te huilen als een wolf. Dit herhaalt zich meerdere keren.

Het is duidelijk dat de twee samen lol aan het trappen zijn. De jonge knul zegt ook meerdere keren in de video “Je bent zo grappig” tegen de hond en aait hem over zijn bol.

Aan het einde van de video geeft de jongen de hond een knuffel. Het is erg bijzonder om te zien hoe schattig de jongen en hond samen spelen.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een leuke video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!