Olifant zat 53 jaar lang vast in een circus, bekijk het magische moment als zij eindelijk vrij is

Op een dag kwam een vrachtwagen van het “Wildlife Rescue SOS Center met een zware en speciale lading aan. Er was een circus olifant eindelijk vrij gelaten na een lang en pijnlijk leven.

53 jaar lang werd de olifant genaamd Rhea gemarteld en geslagen door de medewerkers van het circus.

Toen de truck met de grote olifant aankwam bij het reddingcentrum was het grote beest erg moe, maar ze was toch in staat om haar eerste stappen in de richting van de vrijheid te zetten.

De dierenrechtenorganisatie had de olifant beloofd dat ze zou worden herenigd met haar zussen Mian en Sita, die vijf maanden eerder uit hetzelfde circus waren gered. De organisatie was vastberaden om zich aan deze belofte te houden, en dat hebben ze gedaan!

Na enkele maanden onzekerheid, waren de olifanten eindelijk weer samen. Het leek erop dat ze echt op elkaar gewacht hebben, toen de olifanten elkaar voor de eerste keer na enkele maanden weer zagen.

Tijdens hun vele jaren in gevangenschap was er een unieke band gevormd tussen ze. Het was net alsof de olifanten nooit van elkaar gescheiden waren, toen ze eenmaal weer herenigd waren!

Nu besteedt Rhea de rest van haar leven in de natuur zoals het hoort en het allerbelangrijkste: ze is eindelijk weer terug bij haar zussen. Deze drie olifanten zullen nooit meer gescheiden worden.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!