Vrouw hoort vreemde geluiden uit de stal komen, pakt vervolgens meteen de camera erbij

Liz Mitten was rond aan het lopen en de grond rond haar paardenstal aan het inspecteren, toen ze plotseling een aantal vreemde geluiden uit de stal hoorde komen.

Toen ze stopte en naar binnen keek kon ze haar ogen niet geloven. In de stal lag een groep paarden hevig te slapen na het eten van een flink ontbijt!

De vrouw is de eigenaar van een retraite. Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek en geestelijke oefening. Een daarvoor geschikte omgeving kan een klooster of een speciaal daarvoor opgericht retraitecentrum zijn.

Dat laatste runt Mitten. Mensen komen naar haar en haar kudde paarden om de natuur te ervaren en zich te vinden, volgens de website.

De paarden hebben genoeg ruimte om te ravotten. Lizzy heeft namelijk 120 hectare land, maar in het hilarische filmpje dat ze opnam zijn de paarden heel wat anders aan het doen.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!