Toerist poseert met Britse wachter – als ze de foto ziet ligt ze dubbel van het lachen

De wachter deed iets heel onverwacht toen hij een foto met een onvermoede toerist nam – nu moeten duizenden mensen hierom lachen!

De Britse wachters, zoals we kennen van Buckingham Palace, staan wereldwijd bekend om het feit dat ze altijd een zeer serieuze uitdrukking op hun gezicht hebben. Ze zijn plichtsgetrouw en bewaken het mooiste gebouw van het land in alle weersomstandigheden – maar soms besluiten ze wel om grapjes uit te halen.

Honderdduizenden toeristen bezoeken Londen elk jaar. Velen willen een klassieke foto met een nuchtere wachter op de achtergrond nemen, maar sommige mensen hebben het geluk om te poseren met een leuke bewaker met een goed gevoel voor humor, zoals het geval was in het onderstaande filmpje.

Als de toerist naast hem gaat staan staat hij in zijn plechtige houding – maar als de fotograaf de eerste foto neemt, duurt het niet lang voordat je doorkrijgt dat de bewaker een heel ander plan heeft…

Het neemt een hilarische wending, waarna de vrouw dubbel van het lachen ligt, als ze de foto bekijkt!

Bekijk de onderstaand video en deel deze clip op Facebook als je er ook erg om moest lachen!